Vefat ve Başsağlığı

 

Vefat ve Başsağlığı

Kardeşimiz ve mesai arkadaşımız Sinan Şencan diyabete bağlı komplikasyonlar neticesinde 2 Kasım 2018 tarihinde aramızdan ayrılmıştır.

Sinan 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak aramıza katıldı. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde “Biological Laws and Philosophical Accounts of Scientific Theories” adlı teziyle yüksek lisans derecesini aldı. 2014 Yılında Calgary Üniversitesi Felsefe Bölümünden kazandığı bursla doktora eğitimine devam etmek üzere Kanada’ya gitti. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında savunulması planlanan doktora tezinin başlığı “Scientific Pluralism from a Biological Perspective” adını taşıyordu.

Sinan her zaman cömertliği, alçakgönüllüğü, yardımseverliği, titizliği, paylaşımcılığı, nüktedanlığı ve insanlığıyla meslektaşlarının ve özellikle de öğrencilerinin kalbinde yer etmeyi başardı. Çalıştığı alana çok değerli katkılar vereceği şüphe götürmeyen bir felsefeciydi. Onun yokluğu sevenleri, öğrencileri ve meslektaşları tarafından derinden hissedilecek. Seni seviyoruz Sinan…

Sinan’ımızın cenazesi 16 Kasım 2018 tarihinde cuma namazına müteakip Küçükçekmece Tepe Üstü Yıldız Camii’nden kaldırılarak Küçük Halkalı Mezarlığına defnedilecektir. Başta ailesi ve eşi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi : 14.11.2018 14:41:54 Okunma Sayısı : 1149

Son Haberler